ADT gefeliciteerd voor zijn rol in reddingsoperatie na brand Kennedytoren

31.07.2024
reconnaissance

Afgelopen vrijdag beleefde het team van ADT (Animal Disaster Team) een bijzonder moment. We kregen de eer om deel te nemen aan een speciale ceremonie, georganiseerd door de burgemeester van Luik, Willy Demeyer, ter ere van alle hulpverleners die betrokken waren bij de reddingsoperaties in de nasleep van de tragische brand in de Luikse Kennedytoren.

Het evenement was een mooie maar ook ontroerende gelegenheid om iedereen die tijdens deze crisis de handen uit de mouwen had gestoken en heeft geholpen in deze bijzondere crisissituatie te bedanken. Het hele team van ADT wil dan ook nogmaals zijn oprechte dankbaarheid uitspreken naar alle betrokkenen. Hun toewijding en moed waren van onschatbare waarde tijdens deze moeilijke momenten.

We danken ook burgemeester Willy Demeyer en zijn medewerkers voor hun warme ontvangst en erkenning. Hun steun versterkt onze vastberadenheid om door te zetten in dergelijke noodsituaties.

Tijdens de dramatische brand hebben onze teams een cruciale rol gespeeld door bij te dragen aan de evacuatie en het veilige vervoer van 24 dieren. Hun veiligheid was onze hoogste prioriteit, en we zijn trots dat we hun welzijn in deze moeilijke situatie hebben kunnen waarborgen.

Deze officiële erkenning herinnert ons tevens aan het belang van onze missie en motiveert ons om ons volledig in te blijven zetten voor dieren in nood.

adt@gaia.be

Steun het project

We weten nooit wanneer er een ramp zal toeslaan en de noodredding van dieren kan niet worden voorspeld. Maar als het dan zo ver is, moeten we meteen in actie kunnen schieten. Met uw steun kunnen we interventies voorbereiden en ervoor zorgen dat we steeds klaarstaan voor het redden en helpen van dieren in nood.

Uw donatie zorgt ervoor dat we alert kunnen blijven en dieren in kritieke situaties kunnen redden. 

Doe een gift

Als u een donatie per bankoverschrijving wenst te doen:

BE18 0019 5443 0465

GEBABEBB